Monday, 15 October 2018

Me the latest



Tiap kali kali bersiap nak keluar kaknab mesti snap picture dulu,tengok tudung terletak elok ka, bedak bertapok2 ka, tengok cermin tak puas, ambil gambar baru clear. He he he

Cucu maktok danish amsyar




Sunday, 26 August 2018

Dok gila jahit telekung

Kaknab kerja jahit telekung. Tak kan baju saja penuh almari. Telekung pun penuh laci. Sekarang ni dok jahit telekung dari kain lycra, sedap dan sejuk dipakai. Bukan mahal pun semeter rm8.90 saja. Dua meter cukup untuk telekung saja tak buay kain, Pakai dengan seluar.


Foto of the day





Sunday, 12 August 2018

Bapa ku dalam kenangan

Aruah meninggal 21/9/10 umur 90.

Gambar diambil bulan feb 2010 masa eda bertunang

Semasa sakit bulan august 2010

Cucu maktok

Simpan gambar gambar cucu maktok dalam blog supaya tak hilang.













Saturday, 21 July 2018

Me at 62

28/6/18 cukup 62 tahun,  alhamdulillah
masih sihat, syukur ya Allah.